formatie braila

Formatie Nunta Braila

Formatia PARADOX este o formatie Nunta Braila formata din profesionisti in domeniu inca din 2018. Daca organizezi o petrecere, o nunta, un botez si cauti o formatie buna care sa-ti cante LIVE in Braila. Doresti ca o formatie de muzica LIVE sa cante la petrecerea organizata in alta locatie, PARADOX poate fi o alegere potrivita.

Cantam la petreceri in Braila din anul 2018.  Canta la evenimente private din Braila, cantam la petreceri din Galati, cantam la petreceri din Braila, cantam la petreceri din Pitesti, cantam la petreceri din Ploiesti.

Ai nevoie de o trupa ce canta la evenimente private si esti din Braila? Trupa de muzica PARADOX iti poate canta pe toata durata evenimentului muzica de calitate.

Avand în componenta solisti si instrumentisti experimentati ce detin un repertoriu bogat, abordand cu profesionalism muzica usoara internationala, muzica romaneasca, latino, grecesti, rock’n roll, caffe-concert, dar si muzică populara din toate regiunile folclorice ale tarii si muzica de petrecere.

Indiferent ca este nunta, botez, petrecere sau eveniment privat si are loc in Braila si chiar si in alte zone ale tarii, ne putem deplasa, cu sonorizare proprie, lumini de scena, pentru a asigura buna dispozitie in orice situatie.

De retinut despre Formatia PARADOX Braila

  • Suntem o formatie ce canta muzica LIVE
  • Detinem echipamente profesionale de sunet si lumini
  • Cantam la petreceri cu profesionalism.
  • Avem un portofoliu bogat de cantari la petreceri in Braila